وقتی بشر فهمید لازم نیست تمام ظروفی که مورد استفاده قرار می دهد را تا سالیان سال در منزل خود نگهداری کند، سعی کرد از تمام موادی که می توانند به او در تولید این ظروف کمک کند استفاده ببرد.
ظروف یکبار مصرف از جمله ظروفی هستند که امروز به صورت گسترده مورد استفاده قرار می گیرند و کاربری های متفاوتی نیز دارند. از خانه گرفته تا مکان هایی مانند بستنی فروشی ها و یا فست فود ها از ظرف های یک بار مصرف استفاده می کنند.
مهم ترین دلیلی که باعث شده امروزه استفاده از این ظروف بسیار رایج و متداول باشد، قابلیت دور انداختن آنها بعد از یک بار استفاده است. هر چند که ممکن است این مساله برای طبیعت آنچنان خوشایند نباشد اما مزیتی که به همراه دارد، بهداشتی بودن این ظروف است؛ زیرا اطمینان دارید قبلا کسی این ظرف را مورد استفاده قرار نداده است.
در ادامه برخی از ظرف های یک بار مصرفی که معمولا در خارج از منازل زیاد مورد استفاده قرار می گیرد را معرفی خواهیم کرد.
ظرف یکبار مصرف بستنی
ظروف یکبار مصرف بستنی در شکل ها، طرح ها و رنگ های مختلف و با قیمت های متفاوت در بازار موجود بوده و مصرف کنندگان بر اساس قیمت و کاربری که انتظار دارند می توانند یک نمونه را انتخاب کرده و آن را خریداری کنند.
حجم های مختلفی از این ظرف نیز در دسترس قرار دارد و کسانی که در این حوزه مشغول به کارند می توانند از تنوع بسیار خوبی که در ظروف بستنی یک بار مصرف وجود دارد نهایت استفاده را ببرند و مطلوب ترین و مناسب ترین ظرف را انتخاب کنند.
سس کاپ یکبار مصرف
ظروف یک بار مصرف سس کاپ در دو طرح مشکی و شفاف در بازار موجود بوده و باید در تولید این ظرف ها از موادی با کیفیت و کاملا بهداشتی استفاده شود. داشتن مجوز بهداشت از جمله مهم ترین ویژگی هایی است که این ظروف باید از آن برخوردار باشند.
سس کاپ ها در دو شکل دایره ای و سه گوش تولید شده و در اختیار مصرف کنندگان قرار داده می شود. معمولا این ظرف ها درب دار بوده و از کیفیت قابل قبولی برخوردار هستند.
ظرف سالاد
ظروف یکبار مصرف سالادی نیز از دیگر ظرف هایی هستند که در رستوران ها، فست فود ها و کیترینگ ها زیاد مورد استفاده قرار می گیرند و به دلیل داشتن یک درب، گزینه خوبی برای نگهداری و ریختن سالاد در رستوران ها محسوب می شود. برای تولید این نوع ظرف باید از موادی کاملا بهداشتی استفاده شود تاخطری برای سلامتی انسان ها در پی نداشته باشد.